SoundLive Logo
Venues

De makkelijkste manier om in contact te komen met je fans!

Beschikbaar voor iOS, Android en Windows.

De beste manier om in contact te komen met je fans

Door SoundLive kun je eenvoudig in contact blijven met je fans doormiddel van social-media dashboard, de verzamelplaats voor al je social-media uitingen!

Create Page

Deel eenvoudig al je events op je Facebook pagina

Door de SoundLive Facebook Tab te installeren worden je events van SoundLive automatisch zichtbaar op je Facebook account! Simpel toch?

Install Tab Read More
Install SoundLive Facebook Tab

Vind je het ook zo vervelend je gigg’s op allemaal verschillende media in te voeren?

Daar hebben we iets voor, de SoundLive Widget, installeer hem simpel op je eigen website en ook hier worden automatisch al je gigg’s zichtbaar!

Read more

Een duidelijk en overzichtelijk inzicht in jouw statistieken

SoundLive biedt een unieke gebruikerservaring door de statistiekenpagina voor iedereen toegankelijk te maken. Op de statistiekenpagina vind je alle data van al jouw social-media op één pagina!

Read more

Alles is gebouwd op snelheid!

Wij vinden dat muzikanten zich bezig moeten houden met muziek maken, daarom hebben we alles zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor de gebruiker. Binnen enkele seconde je social-media bijwerken en de statistieken bekijken, dat kan met SoundLive!

SoundLive Artist Page connecting fans
SoundLive Social Stream Facebook Twitter Instagram

Ontdek Social Stream

Met de SoundLive Social Stream wordt het toevoegen van content op je eigen pagina een fluitje van een cent, je vult namelijk alleen wat gegevens in en binnen 1 minuut heb je een goed gevulde en altijd up-to-date pagina.

Enjoy

the Social Stream

  • Website

    Het hart van SoundLive bonkt in de web-versie, hier kun je alle statistieken terugvinden, events toevoegen en nog veel meer.

  • App

    Met de SoundLive app ben je altijd op de hoogte wat er vanavond bij jou in de buurt te doen is. De app werkt op basis van jou locatie, hierdoor kun je eenvoudig zien welke bands er vanavond bij jou de hoek spelen!

Maak nu ook je venue pagina aan!